Garmin kondigt nieuwe sporthorloge aan

Garmin brengt met de Forerunner 935 een toestel op de markt dat uiterst geschikt is voor loopfanaten die hun prestaties willen meten en verbeteren.
Het nieuwe horloge bevat een accurate en betrouwbare hartslagmeting aan de pols. Je kan het horloge ook verbinden met de Garmin Connect app, om zo deel uit te maken van een bruisende community met andere atleten en sportfanaten.
De Forerunner 935 zorgt ervoor dat u een schat aan informatie krijgt als hartslag, snelheid, vermogen en analyses na je training. Dit dankzij de Firstbeat-technologie. Het horloge is uitgerust met GPS, GLONASS en een ABC-sensor waar je je hoogtemeters mee kan bekijken. Ook de barometer en het kompas zijn handig voor buitensporten. Naast lopen, zwemmen en fietsen kan je het horloge ook gebruiken voor trail running, wandelen, ski, golf en peddelsporten.
Het horloge is een meerwaarde voor coaches. Dankzij de accurate metingen kunnen trainers hun atleten beter opvolgen en hun prestaties gedetailleerd analyseren en bijsturen. Nog een pluspunt: de lange batterijduur: het horloge beschikt over een batterijcapaciteit van 15 dagen. In GPS-modus bedraagt de batterijduur 24 uur.

De Forerunner 935 is vanaf eind april verkrijgbaar in het zwart voor 549,99 euro. Het tri-pakket biedt een pak extra functionaliteiten voor triatleten, inclusief een extra gele polsband, en is verkrijgbaar voor 699,99 euro. Voor meer informatie, zie www.garmin.com

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?