Flower power in je loopschoenen!

Heb jij ook soms last van onaangename geurtjes in je loopschoenen of sporttas? Met de zakjes van Smellwell maak je daar vanaf nu komaf mee. De milieuvriendelijke geurzakjes absorberen vocht en verspreiden een heerlijk frisse geur!
Na een run blijft er heel wat vocht en zweet achter in je loopschoenen en sportkledij. Dit is een broedplaats voor allerlei bacteriën, waardoor onaangename geurtjes ontstaan. Die kunnen geëlimineerd worden door het vocht, de oorzaak van het probleem, te absorberen. Dat is nu net wat de geurzakjes van Smellwell doen! Na het sporten leg je één zakje in elke schoen. Vervolgens laat je ze een nachtje inwerken. Wanneer je ’s anderendaags opstaat, zijn je loopschoenen lekker droog én ruiken ze lentefris!
De geurzakjes van Smellwell zijn verkrijgbaar in verschillende leuke kleurtjes. Je kan ze meerdere keren gebruiken, ze blijven tot vier maanden een frisse geur verspreiden. Ze zijn bovendien gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Smellwell kan je ook gebruiken in je reiskoffer, kleerkast, handschoenen, laarzen, wagen, woonkamer na een feestje… Kortom, een investering die zeker de moeite loont!

De prijs voor een paar geurzakjes (ze zijn per twee verpakt) bedraagt 9,95 euro. Voor meer informatie over de verkooppunten, ga je best naar www.technolyt.nl.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?