Fisherman’s Friend StrongmanRun gaat samenwerken met Golazo sports

Golazo sports zal vanaf 2015 instaan voor de organisatie van Fisherman's Friend StrongmanRun in Zolder, een populaire hindernissenloop over 17 km. Het Belgische sportmarketingbedrijf is al organisator van de Spartacus Series en mocht in 2014 ruim 23.000 deelnemers ontvangen op zijn 4 obstacle runs.

Greg Broekmans, verantwoordelijke running bij Golazo sports: “Fisherman’s Friend StrongmanRuns zijn de referentie op het vlak van hindernissenlopen in Europa. Door onze ervaring in België met de erg populaire Spartacus Series, willen we de Belgische editie in Zolder nog doen groeien op tal van vlakken. Wij willen kwalitatief hoogwaardige evenementen aanbieden waarbij beleving voorop staat. We zijn ervan overtuigd dat in de toekomst nog meer lopers naar Zolder zullen komen.”

Jan De Prins, die in 2011 aan de basis lag van de Fisherman’s Friend StrongmanRun in België, blijft betrokken bij het evenement: “De samenwerking met Golazo sports biedt niets dan voordelen. We gaan onze know-how combineren en in 2015 een nog mooier en zwaarder parcours aanbieden.”

De editie 2015 is gepland op zaterdag 23 mei 2015 op het Circuit Zolder. Inschrijven kan vanaf morgen, 21 november, via www.strongmanrun.be. Er worden ruim 4.000 deelnemers verwacht.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?