Filmpje lacht met aan social media verslaafde lopers

Lopers delen al eens graag hun prestaties op Facebook, Instagam, Twitter ... Maar misschien wel iets té veel? Dit filmpje drijft de spot met het overmatige social media gebruik van lopers!

Steeds meer lopers posten foto’s van hun loopjes op Instagram, delen de resultaten van hun GPS-horloge op Twitter of checken in op Facebook in een loopevenement. De sketch ‘First Person To Run A Marathon Without Talking About It’ van Above Average drijft de spot met die gewoontes. Het filmpje gaat over een vrouw die een marathon liep zonder dat ze het aan iemand had gezegd, laat staan op social media!

Vooral de uitspraken van de acteurs zijn hilarisch (en bevatten misschien ook wel wat waarheid). Zo zegt de echtgenoot van de marathonloopster: “Hoe doet ze het toch? Ik postte alleen al 12 foto’s van mezelf terwijl ik nog maar naar haar marathon aan het kijken was!” Een sportcommentator argumenteert dan weer: “De enige reden waarom mensen een marathon lopen, is om aan anderen te kunnen zeggen dat ze een marathon gelopen hebben. Anders zou je toch gewoon een lange duurloop doen?” besluiten doen we met de woorden van de marathonloopster zelf: “Waarom zou ik praten over iets dat niet interessant is voor iemand anders?”

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?