Eerste digitale sportclub van het land brengt ons massaal in beweging

Na een warme zomer gevuld met ijsjes, barbecues en cocktails is het voor veel Belgen tijd om opnieuw gezonder te eten en regelmatiger te sporten. Daarom lanceert levensverzekeraar NN de allereerste digitale running & health community die de Belg massaal op weg wil helpen naar een gezonder en gelukkiger leven: www.nnrunningclub.be.
Samen op weg naar een gezonde & fitte levensstijl
Meer bewegen en gezonder leven is geen overbodige luxe voor veel Belgen. Uit het Nationale Gezonderzoek van NN bleek onlangs dat de werkende Belg lichamelijk gemiddeld 6 jaar ouder is dan zijn werkelijke leeftijd. Het pijnlijke gevolg van een ongezonde en zittende levensstijl. Daarom lanceert NN een oproep om aan te sluiten bij de eerste digitale sportclub van ’t land om zo het nieuwe schooljaar op een sportieve manier in te zetten. Want een gezondere Belg is een gelukkigere Belg! Ambassadeurs Sam De Bruyn en Sandrine Corman gaven het startschot en zullen ons gezamenlijk aanmoedigen om de sportschoenen aan te trekken.
Platform vol informatie & tips

De NN Running Club is de allereerste publieke health community in België die ons massaal in beweging wil brengen. Je vindt er een schat aan informatie en tips voor een gezonde en gelukkige levensstijl. Dankzij het platform kan je sportieve en gezonde uitdagingen aangaan die ontwikkeld zijn door professionele coaches, op maat van elk niveau. Het platform kan gekoppeld worden aan je sporthorloge en de apps op je smartphone zoals Runkeeper, Strava en de Start2Run app.

Leuke goodies & voordelen in de webshop

En dat is nog niet alles! Want je wordt beloond voor je inspanningen. Hoe meer je beweegt, hoe meer digitale munten (NN coins) je verzamelt. Die munten kan je in de webshop van de club inruilen tegen motiverende prijzen. Een nieuwe hardloopoutfit, een ticket voor je eerste hardloopevent, een boek vol gezonde recepten of een trainingsschema lopen, fietsen of yoga? Je kiest het zelf. Naast een beetje zweet en calorieën kost het je helemaal niets!

Op elk niveau!

De NN Running Club is trouwens veel meer dan een loopclub alleen. Welke sport je ook beoefent, je vindt sowieso een uitdaging die past bij de sport die jij het liefste doet. Of je nu dagelijks met de fiets naar het werk gaat, geregeld gaat zwemmen of in het weekend graag lange wandelingen maakt: élke verbrande kilocalorie wordt beloond. De NN Running Club helpt elke Belg op weg naar een fittere en gezondere levensstijl. Zowel wie 5 keer per week aan sport doet als wie al 5 jaar geen sportschoenen meer heeft aangetrokken vindt er tips, uitdagingen en trainingsschema’s op zijn of haar niveau.

Wil jij ook deel uitmaken van de allereerste health community in België? Schrijf je dan nu in via de volgende eenvoudige stappen:
1. Registreer op www.nnrunningclub.be.
2. Koppel je sporthorloge of apps op je profielpagina.
3. Sport, beweeg en nodig vrienden uit en verzamel zo NN coins.

In september kan je alvast deelnemen aan 2 leuke challenges om extra NN coins te verzamelen. Dus waar wacht je nog op? Rep je als de bliksem naar www.nnrunningclub.be. Today is the start of your happy & healthy lifestyle!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.