Eerste deelnemers Havenland Run & Walk enthousiaster dan ooit

Afgelopen weekend is in Kallo de Havenland Run & Walk van start gegaan, één van de weinige loop- en wandelevenementen die in deze tijden nog kunnen doorgaan.

De Havenland Run & Walk is een tocht van 8, 12 of 21 km door een prachtig stukje natuur. De Wase polders vormen een oase van rust te midden de bedrijvigheid van de imposante Haven van Antwerpen.

Het event is uiteraard volledig coronaproof. Per dag worden slechts maximum 200 deelnemers toegelaten op de drie uitgepijlde parcours. Het spreekt voor zich dat alle deelnemers zich te allen tijde dienen te houden aan de door de overheid uitgevaardigde coronamaatregelen. Zich in grote groepen op het parcours begeven, is uit den boze. Iedereen loopt of wandelt alleen of binnen zijn bubbel!

Nog de hele kerstvakantie lang zal deze speciale editie van de Havenland Run & Walk lopers en wandelaars op pad sturen. Inschrijven is niet meer mogelijk. Het event was op een week tijd zo goed als volzet. De meest gehoorde reactie aan de finish was dan ook: “dit deed zo’n deugd, ik ben blij nog eens aan een event te hebben kunnen deelnemen.” Het enthousiasme om actief bezig te zijn, te bewegen en te sporten, is in deze moeilijke tijden groter dan ooit.

Maandag en dinsdag zijn rustdagen in de Havenland Run & Walk. Op woensdag 23 december vindt de derde eventdag plaats. Gevolgd door donderdag 24 december, vrijdag 25 december, zaterdag 26 december, zondag 27 december, woensdag 30 december, donderdag 31 december, vrijdag 1 januari, zaterdag 2 januari en zondag 3 januari.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?