Een sterk lichaam? Evy Gruyaert combineert lopen met E-Fit

Running.be magazine sprak met Evy Gruyaert en vroeg naar de sportroutines van 's lands populairste loopcoach.
Hoe ziet je sportieve week er nu uit?                                                                                                        

Ik loop twee keer per week en doe elke dag yoga. Maar dat klinkt spectaculairder dan het is. Soms is dat een kwartier ’s morgens waarin ik enkele zonnegroeten doe (een opeenvolging van yogaposes; red.) of een uur ’s avonds, als de kinderen in bed liggen. Dat vul ik nog aan met sessies E-fit.’ 

Wat houdt E-Fit juist in?

‘Je hebt een actieve en passieve versie van E-fit. Met de actieve sessie krijg je in 20 minuten tijd hetzelfde effect als 90 minuten intensief fitnessen. Je trekt een pak aan met elektronische pads op – je voelt je als Lara Croft of MacGyver. De pads geven extra impulsen, terwijl je oefeningen doet, zodat je de spieren sneller maximaal gebruikt. Bij de passieve versie doet het pak het werk volledig voor jou. Het stimuleert je spieren, wat kan helpen bij migraine, CVS, reuma, pijnklachten, … Het maakt voor mij de cirkel rond: met lopen verbeter ik mijn uithouding, yoga maakt me lenig en E-fit maakt me sterker.’

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?