Dit zijn de winnaars van Loop met me mee in de week van 14/2

Loop met me mee in de week van 14/2, onze eerste themaloop van het jaar, zit erop. Wij genoten van jullie loopplezier en bezorgen enkele deelnemers een prijs.

14 kilometer lopen tijdens de valentijnsweek. Dat was de opdracht van Loop met me mee in de week van 14/2. Iedereen mocht die invullen op zijn eigen manier. Sommigen verdeelden de afstand onder elkaar, anderen legden de 14 kilometer in hun eentje af (al dan niet verspreid over meerdere dagen) of liepen met hun geliefde of trouwe viervoeter.

Wij zagen al die liefde voor het lopen met veel plezier voorbijkomen op de Facebook-pagina. Zoals beloofd geven we ook 14 deelnemers nog een kleine prijs. We kozen voor 4 willekeurige duo’s en 6 solo-inzendingen. Bij de duo’s staat steeds de naam van de persoon die de foto plaatste.

Duo

Anneleen Decloedt
Machteld Overmeire
Ellen Crombez
Lieven Willekes

Solo

Celine Clauwaert
Wesley Van De Walle
Anoek Leunis
Steven Noyelle
Marijke Pauly
Jurgen Geens

Omdat de actie via social media verliep, hebben wij jullie adressen niet om de prijzen op te sturen. Om je prijs te claimen, mail je ons (redactie@running.be) of stuur je ons een Facebook-bericht met je adres. Dan sturen wij jullie prijs op. Wij willen bij dezen elke deelnemer aan deze themaloop bedanken om er een succes van te maken. Hopelijk hebben jullie er veel plezier aan beleefd. Voor de start van de zomervakantie komen we met iets soortgelijks op de proppen!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?