Dit zijn de 50 schoenen van onze special

In het maartnummer van running.be vind je onze jaarlijkse schoenenspecial. Daarin komen liefst 50 schoenen aan bod. We zetten ze hier al op een rijtje.

Het maartnummer van running.be magazine ligt nu in de winkels (check hier welke onderwerpen we deze keer aansnijden). Zoals steeds staat die editie in het teken van de schoenenspecial. Dit jaar zetten we niet minder dan 50 schoenen op een rij, waarvan we er ook enkele testten (zowel weg- als trailschoenen).

Onze bevindingen lees je in de uitgebreide special, waarin we ook de trends van de loopschoenenmarkt belichten, tips oplijsten om je schoenen proper te krijgen en meer uitleg geven over steunzolen. De schoenenspecial kan je hier ook digitaal raadplegen.

Alle schoenen die in die special aan bod komen, zetten we in deze fotoreeks al eens op een rij. Daarin vind je ook de Saucony Triumph ISO 3. Aandachtige lezers zullen merken dat die schoen in de fotoreeks niet overeenkomt met de afbeelding in het magazine. Ook de zetduivel gooide roet in het eten en veranderde de prijs van 169 euro naar 140 euro. Onze excuses!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?