Dit zijn de 14 winnaars van de NN Valentine Run

Heel wat onder jullie trokken de vorige twee weekends de loopschoenen aan om deel te nemen aan de NN Valentine Run. Voor 14 deelnemers hebben wij nog een leuke extra!

Op onze sociale mediakanalen kregen we tal van leuke inzendingen van lopers die 5, 10 of 14 kilometer hadden afgewerkt, alleen of romantisch met z’n tweetjes. Graag bedanken we élke deelnemer, hopelijk vonden jullie het leuk om mee te doen!

Zoals beloofd krijgen 14 lopers van ons nog een prijs. Een onschuldige hand ter redactie selecteerde  willekeurig de winnende inzendingen en die hebben we in deze fotoreeks op een rijtje gezet. Zij die de NN Valentine Run in duo liepen, tellen als twee afzonderlijke winnaars en ontvangen beiden een loopcadeau. Staat jouw loopje ertussen? Lees hieronder dan zeker verder. 

Hoe krijg ik mijn prijs?
De wedstrijd verliep via social media en dus hebben we jullie adressen niet. Stuur ons daarom een mailtje (redactie@running.be) met daarin je naam en adres. Dan sturen wij je prijs zo snel mogelijk op. Uiteraard zeggen we je ook wat je gewonnen hebt, want niet iedereen krijgt dezelfde attentie.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?