Dit is het Pokémon Go interval- en krachtprogramma

Pokémon Go domineert dezer dagen het nieuws en dus kunnen wij niet achterblijven. Daarom: een interval- en krachtprogramma dat je afwerkt terwijl je het spel speelt.

De kans dat je de afgelopen dagen al eens van Pokémon Go gehoord hebt, lijkt ons ongeveer even groot als de kans dat je regelmatig deze website bezoekt en al eens loopschoenen hebt aangehad. Maar voor zij die het toch in Keulen horen donderen: Pokémon Go is een augmentend reality-spel dat je speelt op je smartphone. Lees: als je een monstertje gevonden hebt, schakelt de app over naar je camera en wordt de Pokémon live op het scherm geprojecteerd. Hij doemt dus op in de omgeving waarin jij je bevindt. De game dwingt je ook min of meer om naar buiten te gaan. En wie buiten zegt, zegt lopen. Komt dat even goed uit.

Enkele Australische collega’s (waar het spel al officieel uit is, bij ons kan je het enkel via een omweg downloaden) stelden een heus interval- en krachtprogramma op dat je afwerkt terwijl je Pokémon Go speelt. Het spreekt dat we je dat niet willen onthouden. Je kan het volledige plan hier terugvinden. Het resultaat moet ongeveer zoals in bovenstaand filmpje zijn.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?