Dit is de snelste marathon ter wereld!

Zin om je PR op de marathon aan diggelen te lopen? Doe dan op 22 september 2019 mee aan de World's Fastest Marathon in Granada!
De World’s Fastest Marathon is een unieke marathon want het parcours loopt volledig bergafwaarts (met uitzondering van 1 kilometer). Met een hoogteverschil van 1.938 meter en een afdalingspercentage van 4,6% is dit de snelste marathon ter wereld. Zo bergafwaarts dat je je eigen benen nauwelijks kan bijhouden!
Lijkt een makkie maar vergis je niet: 42 km bergafwaarts lopen is niet zo simpel. Een paar kilometers naar beneden lopen is leuk maar 42 is echt wel lang… Je moet over een goede looptechniek beschikken om dit zo lang vol te houden. Want afdalen geeft veel druk op je bovenbenen, waardoor je houding en je pasritme veranderen.
Als je deze uitdaging wel ziet zitten, kan je je nog steeds inschrijven voor de World’s Fastest Marathon op 22 september 2019 in Granada, Andalusië (Spanje). Je betaalt 690 euro voor een pakket van 5 dagen inclusief startbewijs, accommodatie, transport en enkele sightseeing tours en ‘experiences’ (bv. Alhambra bezoeken, tapas tasting,…). Bovendien mag je na de marathon ook nog eens lekker gaan shaken op de afterparty!

Meer info vind je op de website van de World’s Fastest Marathon.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.