Deze Adidas-sportbril is dé perfecte metgezel voor traillopers

Adidas Sport eyewear lanceerde recent de zonyk Aero midcut. Deze lichtgewicht zonnebril met aangepaste lensvorm en tal van vernuftige details is dé ideale metgezel voor trail runners die een mooie tijd op het oog hebben. 

De zonyk Aero midcut biedt een spectaculair gezichtsveld. Dankzij het gedurfde halfrim ontwerp krijg je als trailloper een laag en perifeer zicht waarvan je versteld zal staan. De unieke lensvormen zijn verkrijgbaar in verschillende types. Je kan kiezen voor een polarisatiefilter, spiegelglazen, LSTTM-filters die de luchtfluctuatie verzachten en oogvermoeidheid tegengaan, VARiO-filters met automatische aanpassing van de tinten en versies met LSTTM én VARiO. Je kan de zonyk aero midcut gebruiken tijdens een rustig loopje in het park maar evengoed tijdens een loodzware trail in een woest berglandschap. Kortom, een zeer veelzijdige sportbril!

De Duitse bergtrailkampioen Anton Palzer gebruikt de bril en is lovend: “Wanneer je je aan sneltempo tussen scherpe rotsen, opstekende boomwortels en losse steenbrokken moet verplaatsen, is het cruciaal dat je elk detail van de trail zo snel mogelijk ziet. Dankzij de bijzonder stabiele pasvorm en het heldere zicht van de zonyk aero midcut kan ik telkens weer mijn grenzen verleggen.”

De voordelen op een rijtje
* Speciale lensvormen voor optimale prestaties tijdens het lopen van trails
* De lenzen zijn gemakkelijk en snel te verwisselen
* Twee maten: keuze uit een klein en een groot frame voor zowel mannen als vrouwen
* Perfecte stabiliteit en een optimaal comfort dankzij antislippunten op de brilarmen
* Aanpasbaar neusstuk voor comfortabele pasvorm en grip

De zonyk aero midcut pro van adidas Sport eyewear is verkrijgbaar in 13 verschillende kleur- en filtercombinaties (vanaf 199 ?). De zonyk aero midcut basic zonder zweetband is verkrijgbaar in 11 kleur- en filtercombinaties (vanaf 159 ?). Je kan de bril aankopen op de website.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.