De schoen die je voeten sneller doet herstellen

Je voeten krijgen dagelijks heel wat te verduren en door stevig te trainen belast je ze nog meer. OOFOS ontwikkelde hierom een schoen die je voet sneller herstelt en je belaste spieren rust gunt.
De sandalen/slippers van OOFOS zijn zo ontworpen dat ze 37% meer schokken absorberen dan andere dempingsvormen. Door na je training of wedstrijd een paar OOFOS aan te trekken, reduceer je niet enkel de druk op je voeten, maar ook op je knieën, heupen en rug. Dat komt onder meer door het gepantenteerde voetbed dat de voetboog ondersteunt en het flexibele schuimmateriaal dat voor de juiste voetafwikkeling zorgt.
Wie al alles doet om zijn of haar lichaam zo goed mogelijk te laten recuperen – van een rustige cooling-down tot de juiste recuperatievoeding – kan aan dit ritueel nu dus ook de OOFOS toevoegen. Je voeten doen al zoveel voor je, dus gun ze ook eens wat rust. Ze hebben het verdiend.
OOFOS zijn online verkrijgbaar via de webshop OOFOS Benelux of in enkele schoenzaken, als Runners’ lab. De prijs varieert tussen de 45 en 65 euro.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?