De leukste loopfilmpjes van 2016

Nog tot het einde van 2016 blikken we terug op het bijna afgelopen jaar. Dat doen we aan de hand van diverse thema's. Vandaag: de beste loopfilmpjes van 2016.

Tijdens 2016 zagen we leuke filmpjes van allerlei pluimage voorbijkomen. Tijdens wedstrijden gebeurden de vreemdste dingen. Zo keken de toppers in de marathon van Parijs vreemd op toen er bij de start iets abnormaals gebeurde. Maar ook aan de finish gebeurden er gekke dingen. Gaande van te zegezekere dames tot onwaarschijnlijke comebacks. En bij zoiets geks gaat een commentator al eens uit zijn dak.

Sommige filmpjes leerden ons ook wat. Zoals: wat gebeurt er met ons lichaam terwijl we lopen? Of welke simpele oefeningen maken van mij een betere loper? En hoe kan ik de loophouding van een topper aannemen? Zeer herkenbaar was dan weer het animatiefilmpje met 8 marathonfases.

En als je vandaag nog even tijd hebt, zet je dan even neer voor deze pakkende loopkortfilm. Of voor deze video over lopen in het fantastische decor van de Grand Canyon.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?