De beste artikels van 2016 over lopen & gewicht

Nog tot het einde van 2016 blikken we terug op het bijna afgelopen jaar. Dat doen we aan de hand van diverse thema's. Vandaag: lopen & gewicht.

Veel mensen lopen om hun persoonlijk record te verbeteren, maar het is ook leuk als je overbodige kilo’s kwijtspeelt. Vaak hangt het ene samen met het andere. Het is in ieder geval een populair onderwerp, zo ondervonden we in 2016. Zo wilden velen de voordelen van het vetloopje op je gewicht kennen.

Vet verliezen en spieren kweken, het is voor velen een droom en een mooie combinatie die je volgens enkele wetenschappers het best op deze manier tot stand brengt. Een van onze journalistes probeerde alvast HIIT, waardoor ze niet alleen spieren kweekte en vet verloor, maar ook nog eens haar conditie verbeterde.

In 2016 vonden we uiteraard her en der advies van experts die vertelden hoe je kan afvallen door te lopen en hoeveel sneller je wordt als je minder weegt.

Sport je veel, maar verlies je amper of geen gewicht? Misschien vind je hier de oorzaak. En wie volgend jaar meedoet aan de DVV Verzekeringen Antwerp 10 Miles, kan dit voedingsplan misschien al aan de koelkast hangen.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?