De 11 winnaars van ‘11.11.11 Loop je kilometers zelf’

Vorige week vrijdag - de 11de van de 11de maand - riepen we iedereen op om 11 kilometer te lopen. Jullie gaven daar massaal gehoor aan. En zoals beloofd krijgen 11 deelnemers een prijs. Hierbij: de winnaars.

Wij waren bijzonder gecharmeerd door de vele inzendingen die we in de loop van vrijdag kregen. Sommigen liepen hun 11 kilometer met een gemiddelde van 11 km/u, anderen begonnen dan weer om 11.11u aan hun uitdaging of probeerden om dat uur aan te komen. Enkele deelnemers konden zich niet inhouden en liepen 2 x 11 km, anderen liepen (al dan niet per ongeluk) over een parcours met 11 hoogtemeters. Wij gooiden de namen van de bijna 300 deelnemers in een bokaal en de onschuldigste hand ter redactie trok daar zonet 11 papiertjes uit. Dit zijn de winnaars …

1. Jan De Dobbeleer
2. Aurelie De Cuyper  
3. Wim De Leeuw
4. Joke Geubelmans
5. Steven Vanparijs
6. Veerle De Vijlder
7. Danny Joachims
8. Gianna Paelinck
9. Miguel Taffin
10. Charlotte Tack
11. Wout Vermeeren

Omdat de actie via social media verliep, hebben wij jullie adressen niet om de prijzen op te sturen. Om je prijs te claimen, mail je ons (redactie@running.be) of stuur je ons een Facebook-bericht met je adres. Dan sturen wij jullie prijs op.

Wij willen bij dezen elke deelnemer aan 11.11.11 Loop je kilometers bedanken om van deze actie een succes te maken. Hopelijk hebben jullie er veel plezier aan beleefd. En het goede nieuws is: op algemeen verzoek organiseren we begin volgend jaar een nieuwe thematische uitdaging. Meer daarover rond de eindejaarsperiode.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?