Citytriptip voor lopers: Eindhoven Urban Trail

Nog op zoek naar een leuke en loopvriendelijke citytrip net voor de feestdagen? Dan is de eerste Eindhoven Urban Trail misschien wel iets voor jou.

Eindhoven ligt maar net over de grens en dankzij de eerste Eindhoven Urban Trail kan je op zondag 11 december de stad al lopend verkennen. Meer moet dat niet zijn, toch?

Parcours

Je loopt langs de trouwzalen van het stadhuis en door het eigentijdse Strijp-S in Eindhoven. Ook de raadszaal is een leuke locatie. Dit is nog maar een kleine greep uit een reeks van bijzondere plekken die op het parcours van 10 kilometer liggen. De komende weken zal de volledige omloop bekendgemaakt worden. Inschrijven kan via onderstaande link. Er is plaats voor 3000 lopers.

“Onze unieke binnenstad is het uitgelezen decor voor dit bijzondere loopevenement”, zegt Edgar de Veer, organisator Eindhoven Urban Trail. “Eindhoven heeft zoveel te bieden. Naast een bruisend centrum met winkels en gezellige restaurants verrast Eindhoven je met veel culturele en creatieve plekken.”

Succes

Begin dit jaar vond de eerste Nederlandse Urban Trail plaats in Groningen. Ruim 2000 mensen namen er deel. Na deze geslaagde primeur waren ook Den Haag en Rotterdam het decor van dit loopevenement.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?