CittA Antwerp Urban Trail loopt door … het zwembad!

De organisatoren van de CittA Antwerp Urban Trail hebben na het Sportpaleis een tweede hotspot op het parcours bekendgemaakt. De 10.000 deelnemers zullen op 6 maart dwars door het Sportoase-zwembad in de Veldstraat lopen.

Voor het vierde jaar op rij krijgt de CittA Antwerp Urban Trail een gloednieuw parcours van 12 km. Vorige week maakte de organisatie al bekend dat de 10.000 deelnemers op zondag 6 maart door het Sportpaleis zullen lopen. Nu is er met Sportoase Veldstraat ook een tweede trekpleister gelost. De deelnemers zullen het recent gerenoveerde zwembadgebouw in prachtige art-décostijl binnenlopen via de hoofdingang in de Veldstraat. Vervolgens lopen ze niet ín maar langs het zwembad, waarna ze het complex langs de ingang van het wellnesscentrum weer verlaten.

De rest van het parcours blijft voorlopig nog een goed bewaard geheim. “We gaan nog een nieuwe locatie aankondigen, maar die houden we nog eventjes voor ons”, zegt Greg Broekmans van organisator Golazo sports in Gazet van Antwerpen. “Net als andere jaren klokken we af op 10.000 deelnemers. Momenteel zijn er al 6.000 borstnummers de deur uit.” Wie deze unieke loopbeleving wil meemaken op 6 maart, wacht dus best niet te lang meer om zich in te schrijven.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?