Cath Luyten loopt zich warm voor Warmathon in Antwerpen

Op woensdag 23 december sluit de Warmathon af in Antwerpen. Presentatrice Cath Luyten daagt je alvast uit om met haar rondjes te lopen voor een van de goede doelen van Music For Life. Bekijk het filmpje!

Ook dit jaar wordt de week voor Kerstmis de Warmste Week van Music For Life. Je kan dan in de vijf Vlaamse provinciehoofdsteden gaan lopen voor het goede doel op de Warmathon. Hoe meer lopers per stad, hoe meer geld voor alle goede doelen.

In de vijf steden is een parcours van ongeveer 2,5 km uitgetekend. Je loopt op je eigen tempo zoveel toeren als je wil. De stad die het meeste rondjes loopt, mag zich De Warmste Stad van Vlaanderen noemen en krijgt daar nog eens 25.000 euro bovenop, met steun van Hello Bank!.

Vijf meters en peters hopen Vlaanderen te laten warmlopen voor het goede doel. Lieven Van Gils loopt op kop in Leuven (19/12), Hanne Decoutere in Hasselt (20/12), Maaike Cafmeyer in Brugge (21/12), Lieve Blancquaert in Gent (22/12) en Cath Luyten in Antwerpen (23/12).

Je kan je inschrijven en meelopen in een stad naar keuze. Voor 12 euro krijg je een startnummer. 10 euro gaat rechtstreeks naar de goede doelen, 2 euro is voor je verzekering.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?