Cadeautips voor lopers

Het is weer stilaan tijd om verlanglijstjes voor de eindejaarsperiode op te stellen. En dat is niet altijd even gemakkelijk. Daarom helpen we je graag.

In ons novembernummer (nu in de winkel) kan je inspiratie opdoen bij de gadgets en de materiaaltests, maar redactrice Josefien De Bock maakte ook een artikel waarin ze enkele cadeaus op lopersmaat samenzette. Je leest het hele artikel hier digitaal. Wij delen alvast twee cadeautips hieronder.

1. Conditietest

Meten is weten Vorig jaar liet ik mijn conditie testen voor de Great Breweries Marathon. Ik wil me graag opnieuw laten testen om te zien of ik vooruitgang geboekt heb én om naar huis te gaan met een trainingsschema op maat voor mijn volgende loopdoel. Zo’n test, inclusief analyse en persoonlijk schema, kost 175 euro. Meer info: www.energylab.be

2. Zien en gezien worden

In de winter kan ik extra verlichting gebruiken om gezien te worden én om te zien waar ik mijn (niet altijd even elegante) voeten zet. Een looplampje is dus een verstandig cadeau. Je vindt zo’n toestel bij verschillende merken en in meerdere prijsklassen! Extra tip: wie een jaarabonnement neemt op ons magazine, krijgt er een gratis hoofdlampje bovenop. 2 cadeaus in 1! Meer info: www.ledlenser.be, www.sigmaport.com, www.decathlon.be

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?