Brussels Ekiden vindt nieuwe titelpartner

's Werelds grootste ekiden én het belangrijkste teamevent van het jaar in België, de Brussels Ekiden, ondergaat een naamswijziging.

Adecco is de nieuwe titelpartner van de Brussels Ekiden en kiest bewust voor een veel uitgebreidere en diepgaande samenwerking dan een klassiek partnership. Adecco wil zo veel mogelijk medewerkers, klanten en uitzendkrachten in beweging brengen en hen aan de start krijgen van de Adecco Brussels Ekiden.

“We zijn verheugd om Adecco als één van de grootste werkgevers van het land te mogen verwelkomen als nieuwe titelpartner van het grootste corporate sportevenement”, zegt Christophe Impens van Golazo sports, organisator van de Adecco Brussels Ekiden. “Samen met Adecco willen we de ekiden nog verder laten groeien en zowel werkgevers als werknemers aantrekken om mee te bewegen op de grootste ekiden ter wereld.”

Opportuniteit

“Het titelpartnership met de Ekiden is een uitgelezen opportuniteit en een versterking van Adecco’s betrokkenheid bij actieve sport”, aldus Nico Reeskens, CEO van Adecco België. “We voeren sinds jaren een actief sport hr-beleid met ons Win4Youth project. De Ekiden geeft ons de mogelijkheid naast eigen medewerkers, klanten & prospecten, uitzendkrachten & kandidaten alsook onze partners aan te zetten om meer te bewegen en er een gezonde levensstijl op na te houden. Uiteindelijk weten we uit ervaring dat alle partijen daar voordeel uit halen. Naast de branding effecten als gevolg van de titelsponsoring, betrekken we ook onze actieve sporters maximaal bij het event en bieden we hen de kans om zich samen met Energy Lab klaar te stomen.”

“Vanuit Energy Lab zullen we Adecco optimaal ondersteunen in hun doelstelling, onder meer door een digitaal trainingsplatform op te zetten waarmee iedereen binnen Adecco zich op een verantwoorde manier zal kunnen voorbereiden op zijn of haar uitdaging”, zegt Kristof De Smet, CEO van Energy Lab.

Dit jaar vindt de wedstrijd plaats op 14 oktober. In het Koning Boudewijnstadion worden opnieuw 10.000 deelnemers verwacht, verspreid over 1700 teams.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?