Bezoek de gloednieuwe webshop van Runners’ Lab

Sinds kort is er een nieuwe online shop die bij je favorieten moet: de webshop van Runners' Lab!

Al sinds 1980 adviseren de experts van Runners’ Lab je bij alles wat met lopen te maken heeft. Van de juiste loopschoen, loopsokken en sportbeha tot voeding, loopstokken en nog veel meer (Eva De Roo, die op de cover van het nieuwste running.be magazine staat, koos haar recentste loopoutfit trouwens bij Runners’ Lab). Die uitgebreide service draagt de loopspeciaalzaak hoog in het vaandel en krijgt met de gloednieuwe webshop een verlengstuk. We zetten de belangrijkste zaken van deze nieuwkomer op een rij …

Wat vind ik er?

Qua merken spot je er de bekende namen zoals Asics, Adidas, Brooks en Nike. Maar ook de kleinere en gespecialiseerde merken vallen bij Runners’ Lab niet uit de boot. Denk aan Scott, Hoka, On Running, Salomon, The North Face, Merrell en Inov8. Je vindt in de webshop niet enkel loopschoenen, maar ook spikes, trailschoenen, obstacle race-schoenen, loopkleding, compressiekleding, sportvoeding en accessoires van A tot Z.

Bijkomend voordeel: Runners’ Lab werkt in zijn winkels met een zogenaamde mysterieuze stock. Die is voor klanten alleen zichtbaar op aanvraag of op advies van één van de medewerkers Nu kan je deze mysterieuze stock met limited editions van Runners’ Lab gewoon online bekijken! Met elke online aankoop kan je – indien gewenst – langskomen in één van de winkels voor bijkomend advies.

Wat met gepersonaliseerde schoenen?

Daarvoor ga je beter even naar één van de fysieke winkels. Maar als je in het verleden al een gespersonaliseerde schoen liet aanmeten bij Runners’ Lab en je wenst een identiek exemplaar, kan je via de webshop wel gemakkelijk een herhaalaankoop uitvoeren.

Hoelang duurt het vooraleer ik mijn bestelling ontvang?

Als het bestelde item op voorraad is in de webshop, duurt het 1 tot 3 werkdagen. Is dat niet het geval, wacht je er hoogstens 6 werkdagen op.

Je vindt de webshop van Runners’ Lab via onderstaande link, of door in de running.be-navigatiebalk op het tabje ‘webshop’ te klikken.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?