Atleet niet meer welkom in restaurant omdat hij te veel eet

Je kent vast wel iemand die beweert dat hij de nachtmerrie is van all you can eat-restaurants. Het heerschap in kwestie eet zoveel dat het restaurant daags nadien haast het faillissement kan aanvragen. Jaroslav Bobrowski is zo iemand.

Jaroslav Bobrowski is een softwareontwikkelaar, maar ook een triatleet. Bovendien volgt de man een dieet waarbij hij 20 uur niks eet, en zich vervolgens volpropt tot hij niet meer kan. We raden het niet meteen aan, maar feit is dat de atleet vorig weekend restaurant Running Sushi (geen grap) binnenstapte met een knorrende maag. Het etablissement in de Duitse stad Landshut laat zijn gasten voor 16 euro ongelimiteerd genieten van het sushibuffet.

Bobrowski had netjes betaald, maar de eigenaar vertelde hem na zijn diner dat hij niet meer welkom was. De atleet had naar verluidt zo’n 100 bordjes sushi verorberd. Omdat hij per keer 5 tot 7 bordjes soldaat maakte, ontstond er een grote leemte in het aanbod, waardoor andere gasten op hun honger bleven zitten. En dat was er voor de eigenaar wat over.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?