ASICS-klassieker ‘GEL-NIMBUS’ komt met genderspecifieke update

ASICS lanceert de 23ste editie van de GEL-NIMBUS: de neutrale langeafstandsschoen, die al meer dan 20 jaar bekend staat om het hoge comfortgehalte.
De GEL-NIMBUS, vernoemd naar de Latijnse term voor de Nimbus-wolkformatie, biedt een optimale demping tijdens duurlopen. De eigenschappen die voor dit comfort zorgen, zijn onder meer de technologie onder de hiel, die een zachter gevoel onder de voet biedt, en ASICS’ bekende GEL-technologie voor een betere, langdurige schokabsorptie. Daarnaast omvat de schoen een zacht mesh aan de bovenzijde en de FLYTEFOAM Propel-technologie voor de nodige demping. 
Speciaal aan deze update is echter de toevoeging van genderspecifieke eigenschappen:
– De genderspecifieke 3D SPACE CONSTRUCTION-technologie in de voorvoet helpt vrouwelijke lopers om de tussenzool op een juiste manier te gebruiken. 
– De flexibele groeven in de buitenkant van de voorvoetzool zijn verschillend tussen de heren- en damesversie om lopers te helpen om op een juiste manier te lopen op de tussenzool en een soepelere overgang te genereren. 
– TRUSSTIC-systeem biedt de juiste hoeveelheid ondersteuning in de juiste richting voor mannen en vrouwen om een soepele overgang te genereren. 
– PLUS 3-Tussenzool technologie voegt 3mm hoogte toe aan de hiel van vrouwelijke lopers. 
Meer informatie over de schoen vind je op de website van Asics. De adviesprijs van de GEL-NIMBUS 23 bedraagt 180 euro.  

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?