ASICS eert Paris Marathon met schoen

Nu zondag 11 april vindt de 34ste editie van de Paris Marathon plaats. Voor die gelegenheid komt hoofdsponsor ASICS met een limited edition GEL-Nimbus Paris Marathon 2010 op de proppen.

Overal op de schoen zijn verwijzing naar de paris marathon terug te vinden. (foto shoes-up)
De limited edition GEL-Nimbus heeft het gehele Paris Marathon parcours op de zool en het marathonlogo op de tong van de schoen. Zelfs op de uiteindes van de veters is het logo terug te vinden, samen met de datum van de Paris Marathon 2010: 11 avril 2010.

De GEL-Nimbus Paris Marathon 2010 is verkrijgbaar in de kleuren flash/yellow/white/black voor de mannen en flash lime/white/purple voor de vrouwen. De schoen heeft dezelfde features als het laatste topmodel van ASICS, de GEL-Nimbus 11.

De schoen is tijdens de Paris Marathon Expo van 7-10 april 2010 verkrijgbaar, maar ook bij gespecialiseerde hardloopwinkels in Nederland, Duitsland, Scandinavie, Griekenland, Finland, Zuid-Afrika en Frankrijk. De oplage is beperkt.

LIVE RUNNING CASTING

Dit jaar organiseert ASICS op de Paris Marathon ook voor de eerste keer ooit een Live Running Casting ter ere van haar nieuwe hardloopkledinglijn AYAMi. De casting vind plaats na 18 km en de winnares wordt het nieuwe gezicht van de AYAMi campagne 2011.

De Paris Marathon in haar huidige vorm, stamt uit 1976. Bijna 40.000 lopers zullen dit jaar starten op de Champs Elysées. De route van de marathon gaat dwars door het centrum van Parijs om te finishen via het Bois de Boulogne op de Avenue Foch.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.