Antwerp runs the weekend!

Komend weekend is Antwerpen de loopprovincie bij uitstek, met op vrijdag de Energizer Night Run en op zondag GVA Dwars door Mechelen. Daginschrijvingen zijn voor beide jubileumedities nog mogelijk!

De Energizer Night Run mag nu vrijdag 25 september vijf kaarsjes uitblazen. Deze spetterende jubileumeditie staat opnieuw garant voor een sprookjesachtig spektakel van vuur, licht, mystiek en geluid.

Het 9 kilometer lange parcours in het Rivierenhof wordt slechts op enkele cruciale plaatsen verlicht. Daarom loopt iedere deelnemer met een Energizer headlight en een Energizer Night Run T-shirt, dat je gratis bij je inschrijving krijgt. Na de wedstrijd kan je nagenieten op de traditionele afterparty met DJ-set.

Daginschrijvingen voor de Energizer Night Run zijn nog mogelijk, vanaf 19u in Sportpark Ruggeveld. Wave 1 vertrekt om 21u, de tweede wave wordt om 21u40 op gang geschoten. Het wordt meteen ook je laatste kans om door een pikdonker Rivierenhof te lopen, want de organisatie heeft laten weten dat Night Run volgend jaar op een nieuwe toffe locatie zal plaatsvinden!

GVA DWARS DOOR MECHELEN

Ook in Mechelen wordt komend weekend een jubileum gevierd. GVA Dwars door Mechelen is nu zondag 27 september al toen aan zijn tiende editie. Na het startschot aan De Nekker volgt er een afwisselend parcours met aankomst op de fraaie historische Grote Markt, waar een massa supporters traditiegetrouw voor een ongelofelijke ambiance zorgt.

Net zoals vorig jaar, toen Mechelen maar liefst 4.500 sportievelingen mocht verwelkomen, omvat het programma opnieuw de Start to Run van 5 km en GVA Dwars door Mechelen van 10 km. De jongsten kunnen hun beste beentje voorzetten op de Chiquita Kids Run van 1 km.

Voor een daginschrijving kan je zondag vanaf 11u terecht in de inschrijvingstenten langs de atletiekpiste in Sportpark De Nekker. Wie nog wil meelopen op de Chiquita Kids Run kan zich vanaf 12 uur inschrijven op de Grote Markt.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?