9.500 deelnemers liepen ruim 2x rond de wereld!

Vorige week donderdag eindigde de virtuele AG Antwerp 10 Miles. In elf dagen tijd liepen zo'n 9.500 deelnemers ruim 2x rond de wereld! En momenteel 'lopen' er weer heel wat nieuwe uitdagingen op Keep Moving...

Door hun loop app te koppelen aan Keep Moving – het platform waar je uitgestelde evenementen virtueel kan beleven – kon iedereen dit jaar toch nog van de AG Antwerp 10 Miles genieten.

De ’10’ Miles werd op die manier een ‘6.888’ Miles. Van de 9500 virtuele lopers legden er immers 6.888 10 mijl af. De Short Run (6 km) was goed voor 1.852 deelnemers en de Alpro Kids Run (1,5 km) goed voor 760 deelnemers.

Alles samen heeft dat 81.180,69 afgelegde kilometers opgebracht. Of met andere woorden: twee keer de afstand van de aardomtrek!

Keep Moving is en blijft de plezantste challenge voor iedereen die in deze coronatijden wil blijven bewegen. Plezant en relevant, met een nobele insteek. Iedereen die zijn of haar challenge tot een goed einde brengt, verdient een virtuele medaille die kan opgedragen worden aan een held uit de zorgsector. Bovendien bestaat ook de mogelijkheid om vrijblijvend geld te doneren om het onderzoek naar genezende behandelingen en toepassingen te versnellen en een doeltreffend vaccin tegen COVID-19 te vinden.

De Belgische virtuele loop- en wandelevents die momenteel open staan zijn de Great Breweries Marathon, ENGIE Dwars door Brugge, de ENGIE Running Tour Super Challenge en de AG Belgian Coast Walk. Daarnaast kan je als Belgische loper of wandelaar ook nog aan een resem Duitse en Nederlandse virtuele wedstrijden deelnemen. Genoeg redenen om (even, en met respect voor alle overheidsmaatregelen) uit uw kot te komen!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?