7.000 lopers op bruisende Energizer Night Run

Maar liefst 7.000 energiekelingen genoten van een spetterende Energizer Night Run. Het Rivierenhof van Deurne werd voor de vijfde keer omgetoverd tot een feeëriek toneel voor de populaire nachtloop.

Na een aantal natte jaren konden de deelnemers eindelijk nog eens rekenen op mooi loopweer. Verlicht door een Energizer headlight trokken ze de duisternis in op een loop van 9 km door het mooie Rivierenhof.

Echt stil of donker werd het echter nooit, want de deelnemers werden verrast door heel wat muziek, licht- en vuurspektakel en vuurspuwers. Zo is de Energizer Night Run misschien wel de meest feeërieke en gezellige loop op de kalender.

De volgende editie vindt plaats op zaterdag 17 september. De locatie is voorlopig nog geheim, want de organisatie heeft besloten om het evenement minstens voor een jaar op een andere locatie te houden.

De volgende loopafspraak in Antwerpen is de Electric Run op 31 oktober. Dat wordt, op Halloween, ook een nachtloop met veel spektakel. Alle informatie staat op www.electricrun.be

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?