6 op een rij voor 1000 Spartacussen

Nu zondag, 13 november, vindt in het Militair Domein Lombardsijde (Nieuwpoort) de vierde editie van de Neptunus Run plaats. 1000 Spartacussen krijgen een beloning na de slotmanche van de KBC Spartacus Series.

Alle deelnemers krijgen zondag een prachtig parcours voorgeschoteld: 10 km lang en met liefst 25 uitdagende hindernissen. Dat zijn er exact 10 meer dan vorig jaar. Een aantal van deze extra hindernissen bevinden zich bovendien op het strand. Het vernieuwde parcours zal dus nog een stuk pittiger zijn dan tijdens de vorige edities.

Alle deelnemers ontvangen bij hun inschrijving een knap Neptunus Run T-shirt en aan de finish krijgt iedereen een prachtige medaille én een frisse Brugse Zot (enkel voor deelnemers ouder dan 18).

6 op een rij

Voor bijna 1000 deelnemers is de Neptunus Run het zesde event van de KBC Spartacus Series waaraan zij dit jaar deelnemen. Hiervoor krijgen deze deelnemers als beloning een extra medaille én een mooie Spartacus-rugzak, waarmee ze volgend jaar tijdens de Spartacus-events kunnen pronken.

De toegang tot het Militair Domein is gratis. Iedereen kan dus komen supporteren of een kijkje komen nemen naar de spectaculaire hindernissen.

Inschrijven kan nog

Wie er zondag nog bij wil zijn, kan zich nog steeds inschrijven. Online via www.kbcspartacusseries.be tot en met zaterdag 12 november 23.59u of zondag ter plaatse in het Militair domein vanaf 9u.

Praktisch

Datum: zondag 13 november
Event site: Militair Domein, Lombardsijde (Nieuwpoort)
Afhalen deelnamepakket: vanaf 9u
Daginschrijvingen: vanaf 9u
Start eerste wave: 11u
Start laatste wave: 13.40u

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?