50ste running.be met Erika Van Tielen, tips om gezond te sporten, schema voor najaarsmarathon, …

Blijf in beweging. Een advies dat we massaal opvolgen, maar dat ook de nodige vragen oproept. Hoe sport je op een verantwoorde manier en hoe onderhoud je je opgebouwde conditie nu dat ene event werd geannuleerd? In het meinummer van running.be lees je er alles over.
Lopen in tijden van corona vraagt de nodige aanpassingen in je trainingsschema, een nieuwe aanpak om je (opgebouwde) conditie te onderhouden en de juiste trainingen om je immuunsysteem te versterken. Verschillende experts en coaches delen hun inzichten en vertellen je hoe je deze dagen verantwoord in beweging blijft. Verder doe je inspiratie op met onze doeltreffende home work-outs en motiveren we je om er solo op uit te trekken. 
Ambassadrice Erika Van Tielen 
Iemand die geen extra motivatie nodig heeft om in beweging te blijven, is sportbeest Erika Van Tielen. De enthousiaste actrice en presentatrice prijkte in de eerste jaargang van running.be magazine als een van de eersten op onze cover. Toen al had ze de loopmicrobe flink beet en die passie is de voorbije jaren enkel maar toegenomen. Dat bewijst ook haar eerste marathon die ze vorig jaar succesvol finishte en haar ambassadeursschap voor de Port of Antwerp Night Marathon. Een marathon waar vele lopers naar uitkijken. Daarom verkenden we de gloednieuwe route met een van de parcoursbouwers en geven we je een trainingsschema mee om de mythische 42,195 km te finishen in 4 uur. 
Running.be viert feest 
Verder lees je over enkele ‘lentetoppers’ in onze voedingsrubriek, krijg je een blik op de toekomst van de loopsport én maak je kans om één van onze 50 geselecteerde loopprijzen te winnen. Want wie jarig is, trakteert! Hier vind je meer info over de wedstrijdactie van ons 50ste nummer. 

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?