3 uiteenlopende wedstrijdtips voor september

De zomervakantie is voorbij, maar dat betekent ook dat de najaarswedstrijden op til zijn. In september staat er heel wat fraais op het programma. Wij pikken er 3 evenementen uit!

1. Havenrun

Wanneer: 17 september (14u – 15u)
Waar: Noorderlaan 401, 2030 Antwerpen (oude Opel-fabriek)
Wat: De wedstrijd is dit jaar toe aan de tweede editie. Je loopt 15 kilometer door de Antwerpse haven, maar dit jaar is het ook mogelijk om mee te doen met de estafettewedstrijd van 3 x 5 kilometer. Als je wil deelnemen, doe je er goed aan om je in te schrijven voor 8 september, want dan geniet je van het voordeeltarief. Inschrijven doe je via deze link.

2. Dwars door Mechelen

Wanneer: 25 september (13u – 15.15u)
Waar: Sportpark De Nekker, Mechelen
Wat: De Argenta Running Tour passeert eind september in Mechelen, waar deelnemers 1, 5 of 10 kilometer lopen. De lopers die voor de langste afstand kiezen, komen in het centrum, langs de Dijle en finishen aan de Grote Markt van de Maneblussers. Alle parcoursen van deze elfde Dwars door Mechelen werden nog maar net bekendgemaakt en kan je hier bekijken. Tot en met maandag 12 september schrijf je je in aan voordelig tarief. Daarna kan je je ook nog online inschrijven, tot de dag voor de wedstrijd. Inschrijven doe je via deze link.

3. Runners’ lab Night Run

Wanneer: 24 september (21u)
Waar: Sportpark Blaarmeersen, Gent
Wat: Behalve een wedstrijd in een apart kader (Havenrun) en een stratenloop (Dwars door Mechelen) is er ook nog de Runners’ lab Night Run, die dit jaar plaatsvindt in Sportpark Blaarmeersen in Gent. Alle deelnemers vertrekken na zonsondergang en krijgen bij hun inschrijving een hoofdlampje. Een ideaal evenement om in groep aan deel te nemen. Groepsinschrijvingen (10 deelnemers of meer) moet je wel registreren voor 13 september. Individuele inschrijvingen kunnen nog tot de dag van de wedstrijd. Inschrijven kan via deze link.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?