3.000 lopers genieten van zomers zonnetje tijdens Urban Trail Hasselt

Op pinkstermaandag gaven 3.000 sportievelingen het beste van zichzelf op de Urban Trail Hasselt. Onder een stralende zon kon iedereen 6 of 10 kilometer lopen. De finish lag in de IKEA, waar de lopers konden genieten van lekkere Zweedse balletjes. Dit was een regelrechte wereldprimeur.

De 3.000 deelnemers van de Urban Trail in Hasselt hebben de stad beter leren kennen. Niet alleen vanbuiten, maar ook vanbinnen. De actievelingen liepen onder andere door het nieuwe mediahuis van TVL en HBVL, maar het opvallendste was de finish in de IKEA. De geur van versgemaakte Zweedse balletjes hielp de lopers met hun eindspurt in de hallen van de Zweedse meubelzaak. In totaal waren er 38 verschillende animaties doorheen de winkel in Hasselt. 

Doorheen het parcours konden de deelnemers ook genieten van verfrissing. De zon liet zich duidelijk opmerken tijdens de Urban Trail en dus waren de twee bevoorradingspunten zeer aangenaam voor de lopers. Onderweg was er ook een heel speciale sfeer. Een Urban Trail is anders dan alle andere wedstrijden. Het plezier primeert en dat was ook in Hasselt te merken. Diegene die ook eens willen ervaren wat een Urban Trail is, kan zich nog inschrijven voor de Urban Trail in Brussel op 23 juni. 

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?