Zware Neptunus Run zorgt voor heroïsche finale van KBC Spartacus Series

Maar liefst 3200 lopers trokken zondag naar Oostende om aan de laatste obstacle run van de KBC Spartacus Series deel te nemen. De strakke wind en koude zorgden voor een extra hindernis.

De Neptunus Run was weliswaar de laatste van de 8 obstakelruns van de Series, maar daarom zeker niet minder zwaar. Integendeel, de lopers moesten zondag ook rekening houden met typisch Belgische weersomstandigheden. Door het voorspelde stormweer werd het parcours zelfs ingekort en viel 1 van de 20 hindernissen weg.

Projectmanager Annelies Vanderstichele van organisator Golazo: “Daar hebben de lopers niets van gemerkt en ze hebben zeker niets gemist. Bovendien compenseerde de strakke wind die ene hindernis meer dan voldoende. De lopers kwamen voldaan over de streep en de reacties waren erg positief.”

600 lopers mogen zich sinds zondag ook een echte Spartacus Hero noemen. Zij namen deel aan 6, 7 of alle 8 obstakelruns van de KBC Sparatacus Series. Naast een medaille, kregen deze dapperen een hoodie mee.

In 2018 start er een nieuwe editie van de KBC Spartacus Series. Het nieuwe seizoen wordt in de loop van volgende week bekendgemaakt. Kriebelt het ook om de uitdagingen aan te gaan en de obstakels te trotseren? Of kan je gewoonweg niet wachten om opnieuw deel te nemen? Goed nieuws! Vanaf 14 december kan je jou en je vrienden inschrijven voor een nieuwe obstacle run en, wie weet, ook een Spartacus Hero worden.

 

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?