Zuckerberg loopt opnieuw blessurevrij na bezoek aan de paus

Mark Zuckerberg blijft lopen, lopen en nog eens lopen. Onlangs brak hij zijn arm, maar daar is ondertussen niets meer van te merken.

Eerder deze zomer kon je hier lezen dat Mark Zuckerberg veel beter doet dan vooropgesteld. Hij wilde elke dag van 2016 een mijl lopen, maar zit ondertussen al aan meer dan 400 mijl (zo’n 640 km). Daarom wilde hij nog een beetje verder gaan en zich focussen op de triatlon. Maar de CEO van Facebook had het niet onder de markt met de klikpedalen van zijn koersfiets en brak na zijn eerste trainingstochtje zijn arm.

Die lichamelijke problemen zijn ondertussen van de baan. Zuckerberg is dezer dagen in Rome, waar hij ook de paus een bezoekje bracht. Paus Franciscus is momenteel al 79 en kan Zuckerberg allicht niet meer volgen tijdens het lopen. En dus trok de Amerikaan zonder de kerkelijke leider op pad in de Italiaanse hoofdstad. Getuige daarvan bovenstaande foto die hij deelde op Facebook-pagina A Year of Running, een groep met inmiddels al meer dan 130.000 leden.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?