Zonnige topeditie van eerste Alpro Urban Walk Brugge

Zondag heeft in Brugge de eerste manche van de Alpro Urban Walk Series plaatsgevonden, dat is een gloednieuw concept voor wandelaars. De sfeer en omstandigheden waren opperbest.

Later volgen nog drie manches in andere steden, maar de data en locatie daarvan zijn nog niet bekend gemaakt. Op een parcours van 11 km kregen de deelnemers van Alpro Urban Walk Brugge de kans om de binnenstad te ontdekken. De start lag in de HoWest Campus Brugge Centrum met finish op dezelfde plaats in de oude turnzaal.

Eén van de vele hoogtepunten was de passage door het Stadhuis, waar de wandelaars exclusief toegang kregen tot de gotische en historische zaal, met prachtige muurschilderingen. Ook het concertgebouw oogde erg indrukwekkend.

De sportievelingen ontvingen allemaal een uitgebreid deelnamepakket. Een gezond Alpro-ontbijt voor onderweg met PBAY (plantaardig alternatief voor yoghurt), granola, fruit en ijskoude Alpro-caffè. Aan de aankomst kon iedereen de dorst lessen met een Brugse Zot of Sportzot. Chocolatier Dominique Persoone (The Chocolate Line) trakteerde alle deelnemers op een praline en alsof dat nog niet genoeg was, volgde als souvenir aan deze mooie, relaxe dag een koffiemok en Alpro-citybag.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?