Zondag loop je Dwars door Mechelen

Op zondag 28 september kan je deelnemen aan de derde editie van de stadsloop GvA Dwars door Mechelen. Op het programma staan opnieuw een Start to Run van 5 km en een loop van 10 km.

Vorig jaar verwelkomde Mechelen 2600 lopers, een record! (foto Patrick Van Gelder)
Beide joggings vertrekken in Sportpark de Nekker en komen aan op de mooie Mechelse Grote Markt. Bovendien werd deze stadsloop opnieuw gekozen tot één van de drie officiële Start to Run happenings.

Na de inspanning volgt de ontspanning: op de Grote Markt zorgen toffe live optredens opnieuw voor sfeer en ambiance voor zowel lopers als supporters en toeschouwers.

Ook aan de kinderen werd gedacht. Speciaal voor hen is er de Chiquita Kids Run (6 tot 12 jaar) van 1 km met start en aankomst op de Grote Markt. Bovendien kunnen zij zich na het lopen naar hartelust uitleven in het GvA Kids Village. De opbrengst van deze stadsloop gaat ook in 2008 naar de vzw Projecten voor Afrika.

De online voorinschrijvingen voor zijn inmiddels afgesloten. Wie ingeschreven is, kan zondag vanaf 11u met zijn persoonlijk nummer aan de voorinschrijvingsstand in Sportpark De Nekker (cafetaria Atletiekpiste) zijn borstnummer en chip afhalen.

Ben je vooringeschreven in groep? Spreek goed af met de groepsverantwoordelijke: enkel deze persoon kan het groepsinschrijvingspakket afhalen. De deelnemers aan de Chiquita Kids Run kregen hun brief met borstnummer thuis in de bus.

Voorinschrijven bij RSLab en de Assist CM-hulpmiddelencentrale kan nog tot 26 september. Op de dag zelf kan je nog inschrijven vanaf 11.00 uur in Sportpark De Nekker (voor de 10 km & 5 km); kinderen kunnen zich inschrijven voor de Chiquita Kids Run op de Grote Markt vanaf 12.00 uur.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?