Zondag eerste editie van de AG Brussels 10 Miles!

Zondag 8 april staat de allereerste editie van de AG Brussels 10 Miles op het programma, de opvolger van de Brussels 10k. Je kan ook kiezen voor een parcours van 5 mijl.

De organisatie pakt uit met een parcours dwars door de mooie parken van het Heizelplateau. De deelnemers passeren, afhankelijk van deelname aan 5 of 10 Miles, onder meer langs het Atomium, Brussels Expo, het Planetarium en het Kasteel van Laken.

Iedereen (top)atleet

De AG Brussels 10 Miles staat compleet in het teken van de AG Memorial Van Damme. Net zoals de topatleten tijdens de finale van de Diamond League op 31 augustus krijgen deelnemers de unieke kans om te starten én finishen op de mythische piste van het Koning Boudewijnstadion. Ook de Smurfen – de mascottes van de AG Memorial – zullen van de partij zijn! Iedere loper krijgt bovendien een leuk gepersonaliseerd AG Memorial Van Damme startnummer.

AG 10 Miles Series

Om zijn visie op het actieve leven kracht bij te zetten, en met het doel om zo veel mogelijk landgenoten aan het bewegen te krijgen, lanceerde AG Insurance de ‘AG 10 Miles Series’. In de drie grootsteden waar de verzekeraar een hoofdzetel heeft – Brussel, Antwerpen en Charleroi – kunnen enthousiastelingen dezelfde iconische afstand lopen.

Maar niet alleen zij die effectief de loopschoenen aanbinden, beleven de events: de Brussels 10 Miles, AG Antwerp 10 Miles & Marathon, en de 10 Miles de Charleroi zijn stuk voor stuk inspirerende en solidaire happenings die iedereen op zijn of haar manier kan ervaren. Van een dagje uit met de familie tot het verbeteren van persoonlijke records: sporters én supporters kunnen er een unieke belevenis en fantastische herinneringen aan overhouden.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.