Zon kleurt topeditie The Color Run mee in

Tour & Taxis in Brussel zag zondag alle kleuren van de regenboog voor de vijfde editie van The Color Run. De meest kleurrijke looptocht van het jaar lokte opnieuw heel wat deelnemers naar onze hoofdstad en die maakten er samen met het zonnetje een schitterende editie van.

Met meer dan 5000 doken de deelnemers in het kleurenparadijs dat voor hen was uitgestippeld. De deelnemers kregen vijf kleurenzones voorgeschoteld: geel, groen, blauw, roos en oranje. Allen gehuld in een wit T-shirt, hoofband, armband en vol tattoos, die elke deelnemer kreeg, vertokken ze om als kleurrijke regenbogen na vijf kilometer de aankomst te overschrijden.

Dat The Color Run meer is dan een gewone looptocht werd nog maar eens duidelijk. Aan sfeer en gezelligheid was er op de site andermaal geen gebrek. Het domein was voor iedereen toegankelijk en werd heel de middag opgefleurd door sets van de NRJ dj’s . Om kwart voor zes maakte Level Six het feest compleet met een knallend optreden.

Een looptocht in ware festivalstijl, dat is The Color Run. We zien jullie dan ook graag volgend jaar terug om er opnieuw een schitterend feest van te maken!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?