Zomerse kleuren in nieuwe collectie van Odlo

Sun, fun & run, dat is de slogan van de zomercollectie van Odlo. We nemen enkele stukken uit de nieuwste collectie onder de loep.

Het winddichte Whirl Running Jacket komt in België zeker van pas. Odlo integreerde een handig opbergsysteem in het lichtje jasje: ben je het beu, dan prop je het gewoon in de mouw en haak je het als een soort van worst rond je middel. Ideaal voor lopers die hun training graag met een jasje beginnen, maar na een paar minuten geen blijf weten met die extra laag. Op het jasje staan enkele reflecterende details die je ook ’s avonds en in slechte weersomstandigheden zichtbaar maken. Het Whirl Running Jacket is verkrijgbaar in felroze en zilvergrijs en kost 150 euro.

Net als vorig seizoen zet Odlo in op omkeerbare Eba Tights die je ook binnenstebuiten kan dragen. De broek heeft geen koordje maar wel een elastische heupband. Aangezien de tight heel dun is, kan je hem ook in de zomer aandoen om je benen tegen de brandende zon te beschermen. Wie zich niet echt comfortabel voelt in strakke kleding, kan de broek als legging gebruiken en er een felgekleurd shortje over dragen. De Eba Thight is verkrijgbaar in vijf verschillende prints en kost 80 euro.

Het Yotta T-shirt is net als de hele zomercollectie erg licht en ademend. De burnout-technologie in de stof van het shirt resulteert niet alleen in een speciaal patroon maar ook in minuscule gaatjes en bijhorend fris gevoel, perfect voor op vakantie! Het felgekleurde shirt is soepel en beweegt goed mee tijdens het lopen. Ook hier zijn enkele glimmende strepen aangebracht die je zichtbaarheid in het donker garanderen. Het Yotta T-shirt is verkrijgbaar in drie zomerse kleuren en kost 65 euro.

In de Mesh Speed Cap zit een laag vol kleine gaatjes verwerkt die de pet doet ademen en vocht afdrijft. Dankzij de sneldrogende F-Dry stof ben je in een mum van tijd van het zweterige gevoel af. Het reflecterende logo zorgt ervoor dat je je trainingen in veiligheid kan afwerken. De Mesh Speed looppet kost 40 euro en is beschikbaar in vier kleuren en een speciale print.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?