Zomernummer running.be met trainingsbeest Louis Talpe

De start van de zomervakantie wil ook zeggen dat we onze jaarlijkse vakantiespecial in de winkelrekken droppen. Louis Talpe verwelkomt je in ons nieuwste running.be magazine.

Dit zomernummer zorgt voor een primeur, want Louis Talpe is de eerste die voor de tweede keer in de zevenjarige geschiedenis van dit magazine op de cover staat. Het gaf ons de gelegenheid om te kijken in hoeverre de acteur veranderd is als loper. “Ik ben beter geworden. Ik train ook meer”, zo vertelt hij. En dat is niet gelogen. In ons zomernummer geeft hij je een inkijk in zijn trainingsschema, dat op sommige dagen uit drie trainingen bestaat.

Zoals de traditie het wil, hebben we opnieuw een vakantiespecial in de aanbieding. Welke techniek hanteer je het best in het zand? Naar welke (loop)podcasts moet je eens luisteren? Wat zijn Go Running Tours? Ideaal leesvoer om te consumeren in je strandstoel!

Voorts vind je ook een heleboel trainingstips. Zo gidst Energy Lab-coach Paul Van Den Bosch je naar een najaarsmarathon, en zetten we do’s en don’ts op een rij als je krachttraining wil combineren met loopsessies. We hebben ook aandacht voor nieuw materiaal, want we mochten als eerste op pad met de nieuwe Kinabalu van Scott!

Hier vind je alle artikels van ons zomernummer.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.