Zoek mee naar het mooiste loopplekje van Vlaanderen!

Ligt er op jouw trainingsrondje een fotogenieke locatie met een adembenemend uitzicht? Nomineer dan jouw oogverblindende jogspot als mooiste van Vlaanderen en win een fotoshoot op jouw loopplekje!

Lopen is niet alleen afzien, maar ook genieten van de natuur en de omgeving. Ligt er op jouw trainingsrondje zo’n fotogenieke locatie met een adembenemend uitzicht? Nomineer dan jouw oogverblindende jogspot en wie weet wordt het verkozen tot het mooiste loopplekje van Vlaanderen!

Meedoen is simpel: je post gewoon een beschrijving en eventueel een foto van jouw lievelingslooplocatie op de Facebookwall van running.be. Onze jury nomineert vijf finalisten en laat het lezerspubliek van running.be beslissen welk loopplekje verkozen wordt tot het mooiste van Vlaanderen! Daar zal de winnende inzender vereeuwigd worden door een professionele fotograaf.

Bezoek onze Facebookpagina om jouw nominatie in te sturen (t.e.m. 21 juli) of te stemmen op de finalisten (24-31 juli).

running.be magazine
De zomerspecial met Francesca Vanthielen die ons door Antwerpen-Noord gidst, een overzicht van de leukste looplocaties aan de kust en de sfeervolste kermislopen, de zomerse truitjestest, eten en drinken bij warm weer, loopboeken voor in de reiskoffer, masseertips voor loperslijven, The Color Run komt naar België, Nico Claesen bestormt de Boerentoren en nog veel meer in het nieuwe running.be magazine, dat vanaf donderdag 26 juni in de winkel te verkrijgen is!
 

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?