Zo vragen lopers hun geliefde ten huwelijk

Wil je als loper je geliefde op een creatieve manier ten huwelijk vragen? Laat ons dan een suggestie doen.

Over een maand staat Valentijn op de kalender. In het kader daarvan organiseert running.be de themaloop Loop met me mee in de week van 14/2. Wie het in die week helemaal romantisch wil maken en zijn geliefde ten huwelijk wil vragen, kan zich misschien laten inspireren door deze drie heren.

1. Martin Rolfe uit het Engelse Worthing plande een tocht van 13 kilometer om zijn vriendin ten huwelijk te vragen. Hij vormde dankzij zijn gps-tracking de woorden ‘Will you marry me’ en liet zijn toekomstige zijn training uploaden. Ze had het weliswaar niet meteen door, maar toen Rolfe zijn aanstaande erop wees dat er blijkbaar woorden op de kaart stonden, viel haar frank en zei ze meteen ja.

2. Iets soortgelijks gebeurde in Amerika. Daar gebruikte Tim Kaijala de straten van Boston om de grote vraag te stellen aan zijn vriendin.

3. Erismax Felix gebruikte de straten van het Braziliaanse Fortaleza dan weer om de woorden ‘Casa Comigo’ te vormen. Portugees voor: wil je met me trouwen? De romantische loper had er 13 kilometer voor nodig om de woorden netjes op de gps-tracking te krijgen.

Je vindt de 3 bijzondere gps-trackings in deze fotoreeks.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?