Zeven looptruitjes voor de herfst

Nu de zomer op zijn laatste benen loopt, verdwijnen stilaan ook de korte mouwen weer uit het straatbeeld. Running.be magazine presenteert je zeven longsleeve shirts voor de herfst!

Bij de aankoop van een shirt is het belangrijk dat je kiest voor een model dat warm genoeg is voor de frissere herfstdagen (maar ook niet té warm), dat licht genoeg is om vrij in te kunnen bewegen en dat voldoende ademt om je zweet te kunnen afvoeren. Of je truitje nu lekker strak of net iets losser, fleurig of eerder sober moet zijn, dat bepaal je zelf naargelang je smaak.

In de fotospecial via de link hiernaast presenteren we al kort de zeven longsleeves. De volledige bespreking van de truitjes lees je in het septembernummer van running.be magazine!

running.be magazine
Koen Wauters over lopen als verslaving, dwars door Hasselt met Hanne Troonbeeckx en Virginie Claes, zeven looptruitjes voor de herfst, tips voor een veilige looptraining in het verkeer, jullie mooiste vakantieselfies, een twaalfwekenschema van Paul Van Den Bosch voor de Brussels 10K Gaston Roelants, de muzieklooplijstjes van Studio Brussel, alles wat je altijd al wilde weten over compressiekledij, Elodie Ouedraogo over designer sneakers, en nog veel meer in het nieuwe running.be magazine, dat vanaf donderdag 4 september in de winkel te verkrijgen is!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?