Zet Rikske Punk aan het lopen!

Op 6 april wordt er op Dwars door Limburg gelopen ten voordele van Broederlijk Delen. Rik Ceulemans laat de afstand bepalen door zijn sponsorgeld: voor elke 100 euro loopt hij 1 km.

Vijf teams zullen op zondag 6 april in estafette vanuit vijf uithoeken van de provincie doorheen alle 44 Limburgse gemeentes naar Genk lopen, goed voor in totaal meer dan 400 kilometer. In Genk zal iedereen de 10 km lange slotetappe naar Diepenbeek mee kunnen lopen tegen sponsoring. Het binnengehaalde geld gaat via Broederlijk Delen naar jonge boeren in Senegal.

Ambassadeur Rik Ceulemans heeft alvast een originele uitdaging afgesloten om geld in het laatje te krijgen. Voor elke 100 euro sponsorgeld die op zijn naam wordt gestort, zal hij op 6 april 1 km lopen. Als er dus bijvoorbeeld 4.200 euro binnenkomt, zal Rikske Punk een marathon moeten lopen.

Ook mede-ambassadeur Maarten Cox, bekend van het VTM-programma Idool, gaat de uitdaging aan. Hij zal de laatste 10 km meelopen en meteen daarna het podium op springen om op te treden met zijn band.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?