Zet je loopweekend in vuur en vlam!

Nog op zoek naar een origineel loopevenement komend weekend? Zowel voor de Energizer Night Run als de Race Against Nature zijn er nog enkele startnummers beschikbaar!

De nazomer nodigt uit om buiten te komen en te bewegen. Voor wie komend weekend nog niks gepland had, hebben we nog twee sportieve en originele looptips.

Op vrijdag 19 september zullen duizenden headlights voor het vierde jaar op rij een indrukwekkende lichtslinger vormen doorheen het Antwerpse Rivierenhof. Het parcours van de Energizer Night Run bevat ook nu weer enkele unieke passages. Zo lopen de deelnemers door de prachtige binnentuin van het Sterckshof en doorheen het Openluchttheater, waar op dat moment een spetterend optreden plaatsvindt. Ter plekke inschrijven is nog mogelijk vanaf 19u in Sportpark Ruggeveld.

Zondag 21 september is het de beurt aan de adventure runners op de Race Against Nature in Averbode. Het broertje van de Spartacus Run is alweer toe aan zijn derde editie. Het parcours van deze spectaculaire survivalrun bestaat uit één grote lus van ongeveer 10 km en zestien hindernissen. Er zijn nog 100 startnummers beschikbaar aan voorinschrijvingstarief bij RS Lab Paal. Ook de dag zelf zal je nog kunnen inschrijven in Energy Park vanaf 10u.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?