Zet het op een lachen met Le Tour de Guga

Wielerliefhebbers die ook van lopen houden, moeten in de loop van de komende weken Le Tour de Guga eens proberen. Deze tweede manche uit de NN GugaRuns is een gezonde mix van hardlopen en comedy.

Met drie ritzeges in elf ritten lacht het succes de Belgen toe in de Ronde van Frankrijk … maar in Le Tour de Guga wordt er pas écht gelachen, met dank aan de imitaties van Vlaanderens bekendste stemmenimitator, Guga Baúl.

Le Tour de Guga is een virtuele looptocht van 5 of 10 kilometer waarbij Guga Baúl je persoonlijke audiogids is. Guga kruipt in de huid van commentatoren Michel Wuyts en José De Cauwer en bekende wielrenners en ex-renners als Mathieu van der Poel, Eddy Planckaert en Patrick Lefevere.

Tijdens het lopen heb je de MyTrace-app nodig, die je gratis kan downloaden in de App Store of op Google Play. Je GugaRun loop je vervolgens in de startwave die jij verkiest. Eens je op weg bent, voorziet Guga Baúl je naast audiocommentaar ook van live-updates over je gelopen afstand en je tussentijden.

Deelnemen aan Le Tour de Guga kost 6 euro, maar dankzij de partnervoordelen bij Collect&Go en Runners’ Lab kan je je inschrijvingsgeld terugverdienen. Wie lid is van de NN Running Club kan een startbewijs krijgen in ruil voor 500 NN coins.

Meedoen aan Le Tour de Guga kan nog tot en met 30 september. Ook aan de al eerder gelanceerde Tous Ensemble Run – een virtuele komische looptocht in het kader van het EK voetbal – kan nog tot eind september.

Binnenkort worden er ook nog twee nieuwe NN GugaRuns gelanceerd: Knaldrang (over de Vlaamse muziekwereld) en Lifestye Loopje (over food & fashion).

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?