Zeer geslaagde vijfde editie van DH Namur Urban Trail

Zondag heeft in de Naamse binnenstad de vijfde editie van de DH Namur Urban Trail plaatsgevonden, dat is een onderdeel van de Keytrade Bank Urban Trail Series.

Het unieke loop- en wandelevenement over 5 km en 10 km langs en door tal van belangrijke Naamse gebouwen is de ideale manier om de Waalse stad helemaal te ontdekken. Het prachtige erfgoed van de binnenstad, gecombineerd met het enthousiasme van duizenden sportievelingen creëerde een ongeziene sfeer onder de deelnemers.

Het vernieuwde parcours viel erg in de smaak bij de 800 deelnemers, met Chateau de Namur, Tunnels du Stade des Jeux en Académie des Beaux-Arts als aanvullingen op de bestaande omloop van de vorige editie.

De start en finish waren aan Centre Adeps “La Mosane”. De deelnemers vertrokken in 2 waves met een pauze van ongeveer 20 minuten tussenin. Het was een koude start, maar de zon en het schitterende weer zorgden voor een geslaagde editie. Voor of na de unieke tocht door Namen ontving elke deelnemer een welverdiend ontbijt aangeboden door Delhaize.

Namen was de voorlaatste manche van de Keytrade Bank Urban Trail Series. Op 8 december sluit Mechelen de rij.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.