Wol en zijde in functioneel Odlo-ondergoed

Technische wol en zijde zijn de twee sleutelelementen in het nieuwe Revolution-ondergoed van Odlo. Het Noorse sportmerk gebruikte de individuele voordelen van beide vezels om tot een stijlvol en functioneel product te komen.

Odlo gaat voor comfy sportondergoed met een innovatieve materiaalmix. Het nieuwe functionele Revolution-ondergoed is lekker zacht, voelt dankzij de vlakke naden bijna aan als een tweede huid en heeft een hedendaags design. Zowel voor dames als heren is het sportondergoed verkrijgbaar in drie lijnen: X-Light, Light en Warm.

De Revolution X-Light-lijn combineert technische polyester met fijne zijde. De natuurlijke eigenschappen van zijde houden het lichaam ook bij warme temperaturen aangenaam koel. Daarnaast zorgen de inzetstukken uit mesh niet alleen voor ventilatie en temperatuurregeling, maar ook voor optische highlights. ‘We hebben bewust voor delicate inzetstukken uit mesh gekozen omdat we willen aantonen dat functioneel sportondergoed ook sexy kan zijn’, zegt Odlo-productmanager Eva Büsel.

De Revolution Light-lijn van het functionele ondergoed wordt gekenmerkt door een natuurlijk design met dubbele werking. De polyestervezels garanderen een optimale vochtregulatie en de merinowol voorkomt de verspreiding van storende geurtjes.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?