Wings for Life is terug met een nieuw concept

Dit jaar vindt de Wings for Life World Run opnieuw plaats in ons land. Maar het zal er op 7 mei net wat anders aan toegaan dan de voorbije jaren.

De voorbije jaren was Ieper het enige decor voor de Wings for Life World Run, waar duizenden lopers probeerden om de catcher car zo lang mogelijk voor te blijven. Dit jaar wordt de wedstrijd in ons land een Wings for Life World App Run. Die kan je op twee manieren lopen: op je eigen vertrouwde joggingroute met de Wings for Life World Run App, of in groep tijdens een Wings for Life Organized App Run. Kies je voor de tweede optie, dan kan je terecht in Ieper, Andenne en Oostende.

Op 7 mei weerklinkt het startschot van deze wedstrijd om 13u en probeer je de virtuele catcher car voor te blijven op jouw favoriete parcours. Bij de Organized App Runs liggen er rondjes van 4 tot 6 kilometer klaar. Je mag ook rekenen op bevoorrading, douches en toiletten. Ook hier loop je tegen een virtuele catcher car. Jezelf inschrijven doe je via de app (te downloaden via de AppStore of Google Play) of via de link hieronder. Als je toch liever tegen een echte catcher car loopt, is de dichtstbijzijnde locatie het Nederlandse Breda.

Net zoals voorheen staat de Wings for Life World Run in het teken van mensen die lijden aan een ruggenmergletsel. De opbrengsten van het evenement gaan integraal naar onderzoek.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?